Arsenalin jättänyt Alex Iwobi perusteli Everton-siirtoaan: ”En voinut kieltäytyä siitä tarjouksesta”

© Kuva: Getty Images

Nigerian maajoukkuehyökkääjä Alex Iwobi suoritti kesän siirtoikkunan viimeisten tuntien aikana siirron Evertoniin. Mediatietojen mukaan liverpoolilaisseura pulitti Arsenalille lähes 40 miljoonaa euroa 23-vuotiaasta laiturista.

Iwobi sai viime kaudella 35 valioliigaottelun verran vastuuta Unai Emeryn alaisuudessa. Nicolas Pépén saapuminen lontoolaisseuraan kuitenkin asetti hänen tulevaisuutensa kysymysmerkin alle.

Everton lopulta nappasi Iwobin riveihinsä, eikä hän voinut sanojensa mukaan kieltäytyä tarjouksesta.

– Se oli liian viehättävä tarjous, en voinut kieltäytyä siitä. Manageri kertoi, että minulle on paikka joukkueessa ja että hän aikoo pitää minusta huolta. Hän periaatteessa sanoi kaiken mitä pelaajana halusinkin kuulla, Iwobi kertoi London Evening Standardille.

– Hän on antanut minulle itsevarmuutta ja uskon pärjääväni hyvin. Arsenalissa, minulla oli aina se nuorukaisen tägi minussa kiinni, joten toivottavasti tämän siirron myötä voin tehdä itselleni nimen Valioliigassa ja luoda historiaa Evertonissa.

Iwobi vietti jopa 15 vuotta Arsenalissa liittyessään seuran akatemiaan jo kahdeksan vuoden ikäisenä. Hän teki viime kaudella kuusi maalia ja antoi yhdeksän maalisyöttöä 51 otteluun.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.