Norwichin kapteenista Alexander Tetteystä tuli lauantaina sarjaputomisen perikuva, kun hänen joukkueensa taival Valioliigassa varmistui päättyväksi tähän kauteen. Norwich kärsi West Hamille kohtalokkaan 0-4-tappion, kun Michail Antonio rankaisi keltapaitoja neljästi (lue lisää).

Tettey, 34, on ainut pelaaja tämän vuosisadan aikana, joka on pudonnut saman seuran kanssa Valioliigasta kolme kertaa. Norjan maajoukkuemies pelasi Norwichin keskikentällä myös kaudella 2013-14 ja 2015-16, kun Kanarialinnut putosivat takaisin Englannin Mestaruussarjaan. Vuonna 2012 Carrow Roadille siirtynyt Tettey on auttanut joukkueen myös kahdesti pääsarjatasolle.

NCFC Numbers

@ncfcnumbers
No pleasure in posting this one but...

Alex Tettey is the first player this century to play in three Premier League relegation campaigns for the same club 🙁 #ncfc

 

LUE MYÖS: Valioliigahistorian huonoin nousijaseura? – Tilastot kertovat kaiken Norwichin karmaisevasta loppukaudesta

Tettey kertoi Norwichin kärsimistä hankaluuksista West Ham -tappion jälkeen, harmitellen ryhmän puuttuvia ominaisuuksia kauden ratkaisevilla hetkillä. Norwich on hävinnyt jokaisen valioliigaottelunsa koronaviruspandemian aiheuttaman pelitauon jälkeen.

– Tämä oli kova ottelu meille. Me yritimme pysyä positiivisina. Me emme voi puolustaa tällä tavalla. Meitä rangaistiin jokaisesta tekemästämme virheestä, Tettey harmitteli BT Sportille.

– Henkisesti meidän on ollut hyvin hankala valmistautua näihin peleihin [putoamisen häämöttäessä]. Me olemme olleet joissain peleissä hyvin mukana, mutta meiltä puuttuu se mentaliteetti ja luonne, joka auttaisi meitä saamaan pisteitä.

Football on TNT Sports

@footballontnt
"That was a tough game for us."

"We got punished for every mistake."

"We haven't got that mentality, that character that can help us take points."

Alexander Tettey reflects on a difficult campaign for Norwich...