Ole Gunnar Solskjær: Alexis Sánchezilla on vielä tulevaisuus Manchester Unitedissa

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær on myöntänyt, että hänen hyökkäysvalikoimansa tulee olemaan tiukilla Alexis Sánchezin ja Romelu Lukakun siirryttyä Internazionaleen.

Norjalaisluotsin mukaan Interiin lainatulla Sánchezilla tulee kuitenkin olemaan vielä tulevaisuus Old Traffordilla. Hän toivoo sekä chileläislaiturilta että AS Romaan lähetetyltä Chris Smallingilta oikeanlaista asennetta lainajaksojensa aikana.

– Todellakin [Sánchezilla tulee olemaan tulevaisuus Unitedissa]. Tämä on vuoden mittainen laina, Solskjær vastasi lehdistölle perjantaina.

– Odotamme heidän toimivan ammattimaisesti. He menevät sinne ja edustavat myös Manchester Unitedia. Haluamme heidän pärjäävän hyvin.

Mediatietojen mukaan Sánchezin lainasopimukseen ei sisälly osto-optiota. Solskjær toivoo että 30-vuotias laituri palaa Italiasta huippuvireisenä.

– Olen varma että näemme Alexisin palaavan. Meidän on vain toivottava että hän saa pelata säännöllisesti vuoden ajan, ja että hän löytää täten parhaimman vireensä.

– Olen hyvin tyytyväinen [joukkueeseeni]. Me saatamme olla yhden miehen verran vajaita hyökkäyksessä, mutta me nyt emme vain saaneet niitä vastauksia [siirtomarkkinoilta] joita halusimme.