Daniel James on innoissaan Manchester Unitedin jättilupauksesta: ”Hän on ollut uskomaton harjoituksissa”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin laitahyökkääjä Daniel James on innoissaan siitä, mitä Amad Diallo voi saada aikaiseksi Old Traffordilla, vaikka he kilpailevatkin keskenään peliminuuteista.

Diallon, 18, siirto Atalantasta Unitediin laitettiin aluille jo viime syksynä, mutta hän liittyi manchesterilaisten vahvuuteen vasta talven siirtoikkunassa.

Norsunluurannikolla syntynyt nuorukainen on latonut hurjat näytöt pöytään ensimmäisissä peleissään Unitedin reservijoukkueessa, mutta miesten tasolla hän on vielä todella tuore tuttavuus. Diallo ehti ennen siirtoaan pelata Atalantan ykkösmiehistössä noin tunnin, ja Unitedin edustusjoukkueessa hän debytoi viime viikolla tullen Eurooppa-liigassa vaihdosta sisään seitsemäksi minuutiksi.

Manchester Unitedin kannattajien on vielä vaikea muodostaa mielipidettä hankinnasta, jonka hinta saattaa kohota erilaisten bonusten myötä jopa 40 miljoonaan euroon. Jamesin, 23, mukaan fanien kannattaa kuitenkin olla kärsivällisiä.

– Amad on tullut joukkueeseen, ja hän on ollut uskomaton harjoituksissa nuoreksi jätkäksi, kommentoi walesilaislaituri United Review’n haastattelussa.

– Hän on todella ammattimainen ja hän on sopeutunut joukkoon heti.

– Me näemme, kuinka hyvä hän on harjoituksissa. Hänellä on uskomattomat jalat allaan, mutta me olemme myös nähneet, miten hän prässää hyvin ja voittaa palloja takaisin, mikä on juuri sitä, mitä me haluamme.

Diallon onkin näytettävä harjoituksissa hyvältä, sillä Unitedissa riittää tällä hetkellä kilpailua laidoille. Hänen ja Jamesin lisäksi samoista tonteista kisaavat myös Marcus Rashford, Mason Greenwood, Juan Mata ja tarvittaessa Anthony Martial.

Lisäksi lainalla muissa seuroissa pelaa vielä monta muuta ehdokasta, ja laidoille on tunkua myös Unitedin akatemiasta. Viime viikonloppuna debyyttinsä ykkösmiehistössä sai 17-vuotias oma kasvatti Shola Shoretire.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.