Chelsean pelaaja penkitettiin, taustalla mutkikas sopimustilanne – ”Tämä on hänestä kiinni”

© Kuva: Getty Images

Chelsean päävalmentaja Thomas Tuchel on kehottanut toppari Andreas Christenseniä osoittamaan sitoutuneisuutensa seuraa kohtaan allekirjoittamalla jatkosopimuksen.

Tanskalaispuolustajan nykyinen diili päättyy tämän kauden jälkeen, jolloin hän on vapaa vaihtamaan seuraa ilman siirtokorvausta. Tammikuusta alkaen hän voi jo neuvotella ulkomaisten seurojen kanssa esisopimuksesta.

Tuchelin mukaan Christensen, 25, on sanonut, että hän haluaisi jäädä Chelseaan, mutta kentän ulkopuolella hän ei ole toiminut sen mukaisesti. Saksalaisluotsi antoi ymmärtää, että Christenseniä on pidetty viime otteluissa vaihtopenkillä sopimusneuvottelujen jouduttamiseksi. Christensen on seurannut Chelsean kolme viimeisintä peliä penkiltä.

– Meidän on toivottava, että se (penkillä istuminen) vaikuttaa hieman hänen sopimustilanteeseensa, kommentoi Tuchel Sky Sportsin mukaan.

– Minun ymmärtääkseni hyviä uutisia olisi pitänyt kuulua lyhyen ajan sisällä. Minun ymmärtääkseni seura, pelaaja ja valmentaja haluavat samaa, eli hänen jäävän tänne. Siksi minulla ei ole tämän kanssa ongelmaa.

– Mutta me olemme odottaneet vahvistusta pitkään, ja nyt on Andreasin vuoro toimia. Hänen on käyttäydyttävä kentän ulkopuolella samalla tavalla kuin kentällä, koska hän sanoo meille, että hän rakastaa Chelseaa.

– Hän sanoo meille, että hän haluaa jäädä tänne. Hän on iso osa tätä seuraa. Minusta hän sopii tänne täydellisesti, eikä hänen uransa täällä ole läheskään tiensä päässä.

– Mutta tämä on hänestä kiinni, kuten sanoin. Me haluamme merkin sitoutuneisuudesta ja toivottavasti saamme sen.

Christensen on edustanut Chelseaa vuodesta 2012 lähtien ja pelannut seuran edustusjoukkueessa 140 ottelua. Kaudet 2015-17 hän vietti lainalla saksalaisessa Borussia Mönchengladbachissa.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.