Liverpoolin mestaruusjuhlista tehtiin päätös jo keskiviikkona – ”Se ei olisi ollut samanlaista”

© Kuva: Getty Images

Andrew Robertson uskoo Liverpoolin todella ansainneen mestaruutensa. The Redsin 30 vuoden odotus päättyi torstaina, kun Chelsean voitto Manchester Citystä varmisti seuran ensimmäisen Valioliiga -aikakauden mestaruuden.

Liverpoolin titteli vahvistui seitsemän kierrosta ennen kauden päätöstä.

– Olemme tehneet niin paljon töitä tämän eteen. Me ansaitsemme sen. Me ansaitsimme nauttia tästä hetkestä eilen illalla, Robertson kommentoi perjantaina lehdistölle.

Liverpoolin joukkue seurasi torstain ottelun yhdessä Formby Hallissa järjestetyissä ryhmän grillijuhlissa. Robertsonin mukaan kokoontumisesta tehtiin päätös heti keskiviikkona Crystal Palacen kaaduttua.

– Jos City olisi voittanut, mikä ei oli olisi ollut yllätys, heikoin skenaario olisi ollut silti grillijuhla joukkueen kanssa hengaten. Silloin olisimme vain menneet kotiin ja olisimme yrittäneet saada sen pisteen ensi viikolla Etihadilta.

– Jos olisimme istuneet eilisillan kotonamme se ei olisi ollut samanlaista. Me halusimme olla yhdessä. Olimme kokeneet pitkän kauden aikana niin paljon yhdessä, että olisi ollut väärin jos emme olisi voineet juhlia sitä jätkien kanssa.