Liverpool-puolustajaa hehkutetaan maailman parhaaksi omalla tontillaan – ”Hän on yllättänyt meidät kaikki”

© Kuva: Getty Images

Andy Robertson on maailman paras vasen laitapakki ja Liverpoolin kauden paras pelaaja, sanoo seuran entinen laitapuolustaja José Enrique.

Robertson pelasi avainroolia Jürgen Kloppin alaisuudessa, kun Liverpool voitti viime kaudella sen ensimmäisen sarjamestaruuden 30 vuoteen.

26-vuotias on esiintynyt yhteensä 141 kertaa Liverpoolin paidassa siirryttyään seuraan vain kahdeksalla miljoonalla punnalla Hull Citystä heinäkuussa 2017.

Enriquen mielestä on ollut jopa yllättävä huomata, miten nopeasti skottipuolustaja on sopeutunut Liverpoolin tasoiseen joukkueeseen.

– Hän on yllättänyt meidät kaikki. Liverpoolin tasoiseen suurseuraan saapuminen Hullista olikin aluksi hieman hankalaa, Enrique muistutti Sky Sportsille.

Alberto Moreno aloitti aluksi hänen edellään, mutta nyt, Robertson on ollut mielestäni maailman paras vasen laitapakki jo muutaman vuoden ajan.

– Tiedän kaikkien puhuvan Bayern Münchenin Alphonso Daviesista, mutta johdonmukaisuus ja suoritusten korkea taso huomioiden, tämä kaveri on ilmiömäinen.

– Liverpool pelaa lähes kolmen päivän välein ja Robertson antaa joukkueelleen aina hyviä suorituksia. Minusta, hän on ollut myös tämän kauden paras pelaaja Liverpoolissa.


PÄIVÄN VIHJE: SOUTHAMPTON – ARSENAL

Arsenalin ykköstykistö on kehässä – painuuko viikonlopun cup-nyhjäys unholaan?