Murskajaiset tiedossa Valioliigassa lauantaina? Asiantuntijalta tyly arvio: ”Jälki voi olla rumaakin – tuntuu, että tulevat syömään Arsenalin elävältä”

© Kuva: Getty Images

Lauantai-illan viimeisessä valioliigaottelussa kohtaavat ikään kuin vastakkaisissa maailmoissa paistattelevat Leicester ja Arsenal. Leicester on manageri Brendan Rodgersin johdolla kivunnut jo sarjakolmoseksi, kun taas Arsenal tuntuu kamppailevan viimeisistä uskottavuuden rippeistään kritiikin keskelle joutuneen Unai Emeryn kanssa.

– Arsenal on viimeksi hakenut voiton King Powerilta Leicesterin mestaruusvuonna. Nyt ei näin tule käymään, Viasatin selostaja Ville Kuusinen täräyttää Valioliiga.comille.

– Kuka tietää, vaikka Leicesterin voitto toisi suurelle osalle Arsenalin kannattajista kaivatun uutisen Unai Emeryn potkuista, selostaja pyörittelee.

Kuusisen mukaan Leicester on tällä hetkellä Arsenalia vahvempi pelin jokaisella osa-alueella.

– Okei, ehkäpä Pierre-Emerick Aubameyang pesee vielä Leicesterin hyökkäyksen, mutta en näkisi edes Alexandre Lacazetten olevan siinä iskussa, että mahtuisi Leicesterin laidalle, Kuusinen arvioi.

Arsenalin perisynti on ollut, että se ei ole pystynyt millään pitämään johtoasemaa viimeisissä peleissään. Kuusisen mukaan lauantaina Tykkimiesten ei tarvitse tästä huolehtia.

– Kaikki sotkut kapteenikysymyksen ympärillä eivät ole voineet olla vaikuttamatta. Nyt nauha on Aubameyangilla. Saisiko hän joukkueensa vihdoinkin taistelemaan? En olisi siitä aivan varma.

– Jälki voi olla rumaakin King Powerilla. Minusta vähän tuntuu siltä, että James Maddison ja Youri Tielemans tulevat syömään Arsenalin elävältä.

Leicester-Arsenal näkyy lauantaina 9.11. Viasat Jalkapallo -kanavalla sekä suoratoistopalvelu Viaplayssa klo 19.30 alkaen.

Kimmo Mäkinen