BBC: Tykkimiesten tähtipelaajat rikkoivat koronaohjeistusta – Arsenal piti puhuttelun koko joukkueelle

© Kuva: Getty Images

Arsenal on pitänyt puhuttelun kaikille pelaajilleen Alexandre Lacazetten, David Luizin, Nicolas Pépén ja Granit Xhakan rikottua brittihallituksen koronavirusta koskevaa ohjeistusta, kertoo BBC.

Lacazette nähtiin juttelemassa autoaan pesseen miehen kanssa ja Pépé kävi pelaamassa jalkapalloa ystäviensä kanssa. Luiz ja Xhaka taas nähtiin potkimassa palloa puistossa.

Brittihallitus on linjannut, että liikuntaa tulisi harrastaa ainoastaan yksin tai omien perheenjäsenten kanssa, ja ulkoillessa tulisi pitää vähintään kahden metrin väli muihin kuin omiin perheenjäseniin.

Arsenal on BBC:n mukaan muistuttanut kyseistä nelikkoa ja muuta joukkuetta vastuullisuudesta.

Samasta syystä on aiemmin ollut esillä Tottenham, jonka päävalmentaja José Mourinho nähtiin vetämässä puistossa harjoitusta keskikenttäpelaaja Tanguy Ndombelelle samalla, kun puolustajat Ryan Sessegnon ja Davinson Sánchez nähtiin hölkkäämässä vierekkäin.

Tällä viikolla Tottenhamin pelaajat Serge Aurier ja Moussa Sissoko pyysivät anteeksi toimintaansa, kun he olivat ladanneet sosiaaliseen mediaan videoita, joissa he treenasivat yhdessä.


PÄIVÄN VIHJE: MANCHESTER UNITED – LEICESTER

Leicesterin loppukauden ohjelma on hurja! Onko Kelechi Iheanachosta Manchester Unitedin kaatajaksi?