Arsenal sai maukkaan revanssin tiistai-iltana, kun se voitti Southamptonin 3-1-lukemin Valioliigassa.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Southamptonin voittoon, kun Mikel Artetan miehistö putosi FA Cupista viime viikon keskiviikkona. Tällä kertaa Arsenal kuitenkin nousi Southamptonin ylitse Valioliigan sarjataulukossa kahdeksannelle sijalle vahvan vierasesityksen jälkeen.

Southampton vastasi pelin avausmaalista, kun Stuart Armstrong ohjasi James Ward-Prowsen kulmapotkun sisään jo pelin kolmannella minuutilla. Vain hetkeä aiemmin Alexandre Lacazette oli epäonnistunut läpiajosta, joten ottelu alkoi Arsenalin kannalta suorastaan karmaisevalla tavalla.

Vierasjoukkue otti itseään kuitenkin heti niskasta kiinni ja löysi tasoituksen jo pelin kahdesannella minuutilla. Paljon parjattu Nicolas Pépé sai hyvän pystysyötön Granit Xhakalta ja sijoitti pelivälineen oikeaan alakulmaan. 1-1.

Viisi minuuttia ennen puoliaikavihellystä Bukayo Saka jatkoi häikäiseviä otteitaan Arsenal-paidassa, kun hän ohitti vastaan tulleen Alex McCarthyn ja sijoitti pelivälineen tyhjiin. Kyseessä oli jo hänen neljäs maalinsa kuuteen edelliseen otteluun.

Toisella jaksolla 19-vuotias auttoi vielä sinetöimään Arsenalin voiton, kun hän alusti Lacazetten 3-1-maalin erinomaisella keskityksellä Cedric Soaresin puolenvaihdon jälkeen. Enempää maaleja ei kamppailussa nähty, ja ottelu päättyi Arsenalin voittoon.