Arsenalin superlupaus voisi edustaa kolmea eri maajoukkuetta – valinnan aika lähenee vääjäämättä

Arsenalin alle 18-vuotiaiden ryhmässä pelaava hyökkäävä keskikenttä Marcelo Flores on kovaa vauhtia matkalla tähtiin.

Lokakuussa 18-vuotta täyttäneen huippulupauksen sopimus pohjoislontoolaisten kanssa jatkuu aina kesälle 2023 asti. Seuralla on tämän jälkeen vielä parin vuoden optio.

Erityistä mielenkiintoa aiheuttaa tällä hetkellä kuitenkin Floresin tuleva maajoukkuevalinta.

Hän on juuriltaan meksikolainen, mutta Flores on syntynyt Kanadan Ontariossa. Kiinnostusta on esitetty myös sieltä suunnalta.

Lisäksi lupaava pallotaituri sai lokakuussa Englannin passin. Eli vaihtoehtoja olisi käytännössä kolme.

Flores on toistaiseksi pelannut Meksikon nuorisomaajoukkueissa. Viimeisimpänä Alle 20-vuotiaiden ryhmässä.

Meksikossa hän on saavuttanut jo valtavasti palstatilaa. Maan A-maajoukkueelta vaaditaan nopeaa reagointia, jotta Floresin edustusoikeus myös lukittuisi.

Hänen isänsä Ruben ihmetteli GOAL:n haastattelussa mediakohua.

– Marcelo on pelannut koko ajan hyvin. En tiedä miksi tämä medianäkyvyys alkoi juuri nyt. Ehkä se johtuu maalista Brasiliaa vastaan sitten.

Isä pelasi itse aikanaan Meksikon pääsarjassa. Ruben Flores ei silti näe, että lopullisten ratkaisujen aika olisi vielä.

– Hän on liian nuori. Vielä ei ole aika valita.

– Marcelo sai jo kutsun Kanadaan, mutta koronapandemia sekoitti kuvioita. Muutenkaan ajankohta ei ollut ihanteellinen, koska hän oli jo matkalla Meksikoon.

Ruben kertoo poikansa olleen myös Englannin U16-joukkueen leirityksellä, mutta tuolloin vielä ilman Englannin passia. Isän mukaan kaikki vaihtoehdot ovat vielä avoimena.

– Hän rakastaa jalkapalloa ja vain sillä on nyt merkitystä. Muuhun Marcelo on vielä liian nuori.

Jos alla oleva kuva ei näy, klikkaa tästä. Juttu jatkuu.

Vasta 18-vuotias nuorukainen on viimeistellyt yhdeksässä pelaamassaan Arsenalin U18 -pelissä kuusi maalia ja syöttänyt muutaman.

Flores on jo pitkään ollut vahvasti edustusjoukkueen päävalmentajan Mikel Artetan tutkassa. Flores on harjoitellut useita kertoja ykkösjoukkueen mukana.

Vuosi sitten hän hehkutti ykkösjoukkueen kanssa harjoittelemista unelmaksi ja kuin uneksi. Flores kertoi tuolloin haluavansa kohota Arsenalissa seuralegendaksi.

Sen suhteen tilanne näyttää vielä varsin hyvältä, mutta mitä maata nuori mies lopulta edustaa? Valinta on tehtävä varsin pian.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Lähde: GOAL


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!