Arsenal selvitti tiistai-iltana tiensä Liigacupin välieriin, kun se murskasi puolivälieräottelussaan Sunderlandin peräti maalein 5-1.

Arsenalin suureksi sankariksi nousi hyökkääjälupaus Eddie Nketiah, joka viimeisteli ottelussa ammattilaisuransa ensimmäisen hattutempun.

Mikel Artetan luotsaama Tykkimies-ryhmä on yhden askeleen lähempänä pokaalia, ja espanjalaisluotsi oli syystäkin tyytyväinen siihen, mitä hän näki Emiratesilla.

– Tämä oli meiltä erittäin hyvä peliesitys. Pääsimme semifinaaliin, johon halusimme. Päätimme kierrättää tänään melko paljon ja [pelaajilla] kesti jonkin aikaa ensimmäisellä puoliskolla löytää yhteys. Teimme kaksi hyvää maalia, mutta sen jälkeen meiltä puuttui jotain. Saimme enemmän hallintaa toisella puoliajalla ja teimme myös kauniita maaleja, kertoi Arteta.

Arsenal aloitti joulukuun heikosti, kun se kärsi peräkkäiset vierastappiot Manchester Unitedille ja Evertonille. Pohjoislontoolaiset ovat kuitenkin kääntäneet sittemmin kurssinsa. Edellisestä neljästä ottelusta on irronnut yhtä monta voittoa maalieron näyttäessä komeaa lukemaa 14-2.

– Kun voitat jalkapallo-otteluita, kaikki näyttää paljon paremmalta. Meidän on oltava johdonmukaisia ​​tekemiemme päätösten kanssa, pyrittävä jatkuvasti parantamaan tapaamme pelata, suoriutua paremmin ja paremmin, jolloin tuloksia tulee. Ne tulevat juuri nyt, ja nyt on kyse johdonmukaisuudesta. Paljon pelejä on tulossa ja haluamme säilyttää tämän vireen.

LUE MYÖS: Arsenalin hyökkääjälupaus tykitti hattutempun – Mikel Arteta lupaa lisää peliminuutteja: ”Olen todella iloinen hänestä”