Jälleen pisteitä menettäneen Manchester Cityn puolustaja vakuuttaa: ”Olemme erilaisia Mestarien liigassa, ne ovat isoja pelejä”

© Kuva: Getty Images

Manchester City hyvästeli Valioliigan mestaruustaistelun käytännössä jo pitkän aikaa sitten.

Pep Guardiolan miehistö menetti pisteitä myös edellisessä sarjaottelussaan, kun Crystal Palace haki tasapelipisteen lauantaina Etihadilta.

Manchester City on jäänyt 13 pisteen päähän Valioliigaa johtavasta Liverpoolista. Liverpool on pelannut kaksi ottelua Manchester Cityä vähemmän.

Manchester Cityn Benjamin Mendy vakuuttaa joukkueen olevan paremmassa iskussa noin viiden viikon kuluttua, kun Mestarien liigan neljännesvälierät käynnistyvät. Manchester City kohtaa neljännesvälierissä Real Madridin.

– Ne ovat uusia ja erilaisia otteluita. Kun kyseessä on Mestarien liiga, ne ovat isoja pelejä. Kaikki ottelut ovat isoja, mutta kaikki tietävät, että jokainen katsoo Mestarien liigan pudotuspeliotteluita, joten samalla ajattelet olevasi erilaisessa iskussa niissä otteluissa. Siinä on mukana erilainen tunne ja lataus. Itse ottelu pistää sinut valmiiksi, Mendy totesi.

– Ei meillä ole ongelmia hyväksyä sitä, että Liverpool on niin pitkällä karkumatkalla. Emme voi olla vihaisia tai surullisia, kun toisella joukkueella menee niin hyvin. Liverpool on loistava ja vahva joukkue, joka voittaa, voittaa ja voittaa, joten meidän on keskityttävä vain siihen, miten itse pelaamme.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)