Vasen laitapuolustaja Benjamin Mendy on pelannut Manchester Cityn paidassa vain 48 sarjaottelua neljässä vuodessa, mutta voittanut siinä ajassa peräti kolme Valioliigan mestaruutta.

Ranskalaispuolustaja, joka saapui Etihadille noin 55 miljoonalla eurolla vuonna 2017, on kärsinyt useista loukkaantumisista ja ailahtelevasta pelivireestä Englannin kentillä.

Viime aikoina Oleksandr Zinchenko ja João Cancelo ovat kumpikin olleet Mendyn edellä Cityn nokkimisjärjestyksessä, mutta 12 esiintymisellään tämän kauden Valioliigassa on 26-vuotias saamassa jälleen yhden kultamitalin kaulaansa.

LUE MYÖS: Pep Guardiola kasvatti ällistyttävää mestaruussaldoaan – kiitos kuului kuitenkin pelaajille: ”Tämä oli kaikista haastavin”

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Marseillen entinen puolustaja on voittanut Valioliigan mestaruuden keskimäärin joka 16:s ottelu Manchester Cityn paidassa.

Ottaen huomioon myös kaksi Liigacupin voittoa ja maailmanmestaruuden Ranskan kanssa, voi Mendy olla minimipanoksella saavuttamaansa rekordiin melkoisen tyytyväinen.

KATSO MYÖS: Näin Manchester Cityn fanit juhlivat Valioliigan voittoa – mestaruuslakana putosi Etihadin ylle vain sekunteja ratkaisun jälkeen

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Benjamin Mendy

@benmendy23
My ratio keeps getting better 🏆😂😂😂😂 CHAMPIONS BABY

Premier League

@premierleague

Benjamin Mendy

@benmendy23
My ratio keeps getting better 🏆😂😂😂😂 CHAMPIONS BABY
Congratulations on a brilliant season and on being crowned 2020/21 #PL Champions, Benjamin! 🏆