Lehti: Newcastle on luopumassa toivosta saada Manchester Unitedin pakki lainalle – Ole Gunnar Solskjær on valmis päästämään toisen pelaajan muualle

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin 20-vuotias laitapuolustaja Brandon Williams on jäänyt pienelle vastuulle kuluvalla kaudella. Williams onkin esiintynyt siirtohuhuissa, sillä lupaava englantilaispelaaja tarvitsee peliaikaa.

Williamsin perässä ovat olleet tiettävästi ainakin Newcastle ja Southampton. The Northern Echo lehti kuitenkin raportoi, että Newcastle on luovuttamassa mahdollisen lainasiirron suhteen.

Williams haluaisi lainan Manchester Evening Newsin mukaan johonkin toiseen Valioliigan seuraan, mutta nyt näyttää siltä, ettei Williams ole lähdössä Manchesterista tammikuun siirtoikkunan aikana.

LUE MYÖS:
Paikallislehti: Manchester Unitedin lupaava laitapakki haluaa lainan toiseen Valioliigan seuraan

Williams nimittäin pelasi FA Cupissa Watfordia vastaan lauantaina, ja päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær piti näkemästään. Tietojen mukaan norjalaisluotsi pitää Williamsia tärkeänä varavaihtoehtona laitapakin roolissa, joten häntä ei kannata päästää muualle.

− Minusta hän pelasi hyvän pelin. Hän ei ole pelannut vähään aikaan, ja nyt hän pelasi vielä oikealla puolella, norjalaismanageri kommentoi Williamsin otteita.

Solskjær on sen sijaan valmis päästämään Timothy Fosu-Mensahin pysyvällä siirrolla pois Manchesterista. Williamsin hän haluaa pitää, sillä United on etsinyt erityisesti oikealle laidalle tulivoimaa ja kilpailua puolustuspeliin erikoistuneelle Aaron Wan-Bissakalle.

− Haluamme hänen olevan hyökkäävä laitapakki, ja se saattaa onnistua paremmin oikealla laidalla, Solskjær sanoi Williamsista.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.