Koronavirus iski taas Valioliigaan – Brightonin pelaajalla todettu tartunta

© Kuva: Getty Images

Valioliigaseura Brightonin toimitusjohtaja Paul Barber on vahvistanut, että yhdellä joukkueen pelaajista on todettu koronavirustartunta.

– Testasimme kolme pelaajaa, joista yksi osoittautui positiiviseksi. Emme testaa kaikkia pelaajiamme rutiininomaisesti. Testaamme heitä vain silloin kun huomaamme jonkinlaisia oireita, Barber kertoi Sky Sportsin mukaan.

– Mutta se yksi positiivinen virustartunta todettiin juuri tänään. Se on harmillista, mutta hän on kunnossa, ja hän tulee tietysti saamaan kaiken tarvitsemansa hoidon tällä hetkellä.

Valioliigapelaajien keskuudessa ollaan todettu vasta muutamia koronavirustartuntoja. Ensimmäisenä pelaajana tartunnan sai Chelsean laitahyökkääjä Callum Hudson-Odoi, jonka kahden viikon mittainen karanteeni päättyi tämän viikon maanantaina.

Brighton, yhdessä Bournemouthin kanssa, on samaan aikaan luvannut lahjoittaa vähintään 1000 ilmaista ottelulippua NHS:n työntekijöille koronaviruskriisin jälkeen. NHS, eli National Health Service, on Yhdistyneen kuningaskunnan julkinen terveydenhuoltojärjestelmä.