”En voi olla siihen tyytyväinen!” – Bruno Fernandes sätti itseään turhauttavasta epäonnistumisesta Man Unitedin voitossa

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin tähtipelaaja Bruno Fernandes turhautui suoritukseensa West Bromwichia vastaan voittomaalista huolimatta, koska hän epäonnistui ohittamaan WBA-maalivahti Sam Johnstonen rangaistuspotkusta ensimmäisellä yrityksellään.

Manchester United nappasi lauantaina kauden ensimmäisen kotivoittonsa Valioliigassa, kun Fernandes teki ottelun ainoan maalin West Bromwichia vastaan uusitusta rangaistuspotkusta vajaan tunnin pelin kohdalla.

Portugalilaistaiturin ensimmäinen yritys jäi Johnstonen käsiin, mutta maalivahdin varaslähtö viivalta antoi Fernandesille toisen tilaisuuden maalintekoon. Sitä Fernandes ei enää hukannut, sillä tarkempi laukaus vasempaan yläkulmaan vei Unitedin 1-0-johtoon.

Maali oli Fernandesin kuudes Valioliigassa tällä kaudella. Kun myös viime kausi lasketaan mukaan, on Portugalin maajoukkuemies tehnyt puolet kaikista uransa valioliigamaaleista pilkulta (7/14).

Ratkaisevasta maalista huolimatta Fernandes sätti itseään epäonnistuneesta rangaistuspotkustaan, vaikka Johnstone torjuikin sen lähinnä varaslähtönsä ansiosta.

– Se ei tuntunut hyvältä [kun ensimmäinen pilkku torjuttiin]. Minun on pystyttävä tekemään maali heti ensimmäisellä kerralla, Fernandes sanoi MUTV:n haastattelussa pelin jälkeen.

– Sillä ei ole väliä, tuleeko maalivahti viivaltaan vastaan vai ei. En voi olla siihen tyytyväinen! Okei, tein toisella yrityksellä maalin, mutta sekin minun oli tietysti laitettava sisään.

– Tässä vaiheessa, tärkein asia oli kuitenkin saada kolme pistettä. Tämä oli ensimmäinen voittomme Old Traffordilla. Me tiedämme pystyvämme paljon parempaan. Tiedän, että me myös aiomme parantaa, Fernandes lisäsi.