Manchester United hieroo prioriteettisopimusta – Fabrizio Romano: avainpelaaja ”haluaa jatkaa”

© Kuva: Getty Images

Yksi Manchester Unitedin lähitulevaisuuden prioriteeteista on pelintekijä Bruno Fernandesin, 27, sopimuksen uusiminen.

Portugalilainen liittyi Unitedin miehistöön alkuvuodesta 2020 ja on säännöllisesti takonut huimia tehoja. Tällä kaudella Fernandes on tehnyt jo neljä liigamaalia.

– Neuvottelut Manchester Unitedin ja Bruno Fernandesin agentin välillä ovat olleet käynnissä heinäkuusta alkaen. Positiivisia keskusteluja meneillään – Bruno haluaa jatkaa, Man Utd haluaa hänen allekirjoittavan uuden sopimuksen vuoden loppuun mennessä, siirtoasioihin erikoistunut toimittaja Fabrizio Romano kirjoitti tällä viikolla Twitterissä.

The Sun -lehti kertoo Fernandesin olevan lähellä viisivuotista jatkosopimusta, joka takaisi hänelle yli 250 000 punnan viikkopalkan. Erilaiset bonukset toisivat tienesteihin merkittävän lisän.

Romanon mukaan myös keskikenttäpelaaja Paul Pogban, 28, kiinnittäminen jatkosopimuksella on seuran prioriteetti. Ranskalainen pelaa viimeistä sopimusvuottaan, joten nykytilanteessa hän olisi ensi kesänä vapaa vaihtamaan seuraa ilmaiseksi.

Ilman pokaaleita viime vuosina jääneen Unitedin neuvotteluasemaa helpottaa se, että seura hankki hiljattain riveihinsä Cristiano Ronaldon ja pari muuta nimimiestä. Old Traffordilla huokuu nyt optimismi ja ”tekemisen meininki”.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.