Lähteet: Lyon hyväksyi Newcastlen 40 miljoonan euron tarjouksen – siirtyykö Brasilian A-maajoukkuepelaaja Valioliigaan?

© Kuva: Getty Images

Bruno Guimarães saattaa siirtyä seuraavien päivien aikana Lyonista Newcastleen, kertoo brasilialainen Globoesporte.

Lähteen mukaan Lyon on hyväksynyt Newcastlen 40 miljoonan euron tarjouksen ja on siten valmis myymään Guimarãesin Valioliigaan.

L’Équipen mukaan Newcastle on valmis nelinkertaistamaan Guimarãesin nykyisen palkan. Guimarães tienaa parhaillaan Lyonissa noin 55 000 euroa viikossa.

Keskikenttäpelaaja ei ole toistaiseksi vastannut Newcastlen tarjoukseen. 24-vuotiaan Guimarãesin on määrä antaa vastauksensa tuota pikaa.

Brasilian A-maajoukkueen mukana parhaillaan oleva Guimarães siirtyi Athletico Paranaensesta Lyoniin 20 miljoonalla eurolla tammikuussa 2020 ja on kuulunut siitä lähtien joukkueensa ehdottomiin avainpelaajiin.

Lyonin kausi on mennyt pahemman kerran penkin alle. Seura on Ranskan pääsarjassa vasta 11. sijalla, mutta Eurooppa-liigassa on sujunut huomattavasti paremmin. Lyon voitti lohkonsa.

Valioliigan putoamiskamppailussa oleva Newcastle on kiinnostunut lukuisista pelaajista ja tarjonnut rahojaan useille seuroille, mutta toistaiseksi haaviin on tarttunut vain Kieran Trippier ja Chris Wood. Newcastle on sarjataulukossa 18. sijalla.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.