Chelsean kapteeni ymmärtää kannattajien turhautumisen: ”Emme ole olleet omalla tasollamme”

© Kuva: Getty Images

César Azpilicueta sanoo Chelsean ymmärtävän, miksi kannattajat osoittavat mieltään joukkueelle otteluissa.

Chelsean kannattajat kritisoivat sunnuntaina joukkuetta äänekkäästi Valioliigan ottelussa Cardiffia vastaan ja tekivät samoin myös helmikuussa FA Cupin kohtaamisessa Manchester Unitedia vastaan.

Iso osa kritiikistä on kohdistunut manageri Maurizio Sarriin, joka ärsytti kannattajia entisestään, kun hän paljasti, ettei juurikaan katsonut seuran superlupauksen Callum Hudson-Odoin ensiesiintymistä Englannin A-maajoukkueessa. Sarri myös jätti Hudson-Odoin penkille Cardiff-pelissä.

Azpilicueta, joka on toiminut kapteenina vähäiselle peliajalle jääneen Gary Cahillin sijasta, sanoo ymmärtävänsä kannattajien tuohtumusta.

– En voi valittaa faneista, kommentoi espanjalaispuolustaja Sky Sportsille.

– Meidän on annettava heille kentällä jotain, josta he voivat nauttia. Se on normaalia, etteivät he ole tyytyväisiä viime aikojen esityksiin. On meidän työmme kääntää tämä ympäri.

– Me olemme aina saaneet nauttia heidän tuestaan heikoilla hetkillä, ja kun asiat sujuvat hyvin, me nautimme niistä yhdessä.

– Minusta emme ole viime peleissä olleet omalla tasollamme. Me emme ole luoneet paljon maalipaikkoja ja olemme päästäneet takaiskuja helposti. Minusta siinä on paljon kehitettävää.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!