Middlesbrough ja Chelsea pelaavat tulevana lauantaina FA Cupin välieräpaikasta Riverside Stadiumilla.

Chelsea kävi laajoja keskusteluja taloudellisten pakotteiden täytäntöönpanotoimiston (OFSI) kanssa seuran kannattajille myytäviä lippuja koskien, mutta ilman haluttua lopputulosta.

LUE MYÖS:

Chelsea ei saa tästä johtuen täysimääräisesti kannattajiaan paikalle. Ja vaikka osa Chelsea-kannattajista ehti ostaa lipun otteluun ennen kuin seuralle lätkäistiin pakotteita, vaatii lontoolaisseura FA:ta määräämään pelin pelattavaksi suljettujen ovien taakse.

– Kilpailun kannalta on tärkeää, että ottelu Middlesbroughia vastaan ​​pelataan, mutta äärimmäisen vastahakoisesti pyydämme FA:n hallitusta määräämään pelin pelattavaksi suljettujen ovien taakse urheilullisen rehellisyyden vuoksi, Chelsean tiedotteessa kirjoitetaan.

– Chelsea myöntää, että tällaisella tuloksella olisi valtava vaikutus Middlesbroughiin ja sen kannattajiin sekä omiin faneihimme, jotka ovat jo ostaneet rajoitetun määrän lippuja, jotka myytiin ennen pakotteiden määräämistä. Uskomme kuitenkin, että tämä on oikeudenmukaisin tapa edetä nykyisessä tilanteessa.

Chelsean Twitter-päivitys aiheesta sai ihmiset raivon valtaan – varsin ymmärrettävistä syistä. Alla muutamia poimintoja:

– Itkette urheilullisesta rehellisyydestä Superliigaan liittymisen jälkeen?

– Aiotteko pyytää, että kaikki vieraspelinne pelataan suljettujen ovien takana ”urheilullisen rehellisyyden” vuoksi? Eli kaikkien muiden seurojen tulee maksaa kustannukset tilanteestanne?

– Haluatte siis vaikuttaa taloudellisesti pienempään seuraan, koska omistajanne toimet on selvitetty?

– Jos olette huolissanne urheilullisesta rehellisyydestä, oletettavasti luovutatte viimeisten 19 vuoden aikana voittamanne pokaalit, jotka on rahoitettu rikollisilla varoilla?

– Auta Ukrainaa? Ei. Rankaise jalkapalloseuraa? Kyllä.

– Pyydä peli pelattavaksi suljettujen ovien taakse ja ryöstä mestaruussarjaseuran rahat? Pysy tyylikkäänä, Chelsea.

Nämä ja monet muut kommentit löydät alla olevasta twiitistä.

Chelsea FC

@ChelseaFC
Middlesbrough ticket update.