Middlesbrough ei katsonut hyvällä Chelsean pyyntöä siirtää joukkueiden välinen FA Cupin puolivälieräottelu suljettujen ovien taakse.

Chelsea julkaisi tiistaina tiedotteen, jossa se pyysi ”urheilulliseen rehellisyyten” vedoten Englannin jalkapalloliittoa sulkemaan ottelun yleisöltä, koska lontoolaisseura ei enää pysty myymään otteluun lippuja omistajansa Roman Abramovitšin sanktioista johtuen.

[readmore from=Chelsea]

Middlesbrough’n mielestä Chelsean vaatimuksessa ei ole mitään järkeä.

– Olemme tietoisia Chelsean pyynnöstä pelata lauantain FA Cupin kuudennen kierroksen ottelu suljettujen ovien takana, ja pidämme Chelsean ehdotusta sekä outona että täysin perusteettomana, kommentoi Boro tiedotteessaan.

– Kaikki asianosaiset ovat hyvin tietoisia syistä, joiden vuoksi Chelsealle on määrätty seuraamuksia, eikä tällä ole mitään tekemistä Middlesbrough’n kanssa.

– Ehdotuksen tekeminen siitä, että Middlesbrough’ta ja fanejamme pitäisi rangaista, ei ole ainoastaan törkeän epäoikeudenmukaista, vaan myös täysin perusteetonta.

– Kun otetaan huomioon näiden seuraamusten syyt, Chelsean pyrkimys vedota urheilulliseen ”rehellisyyteen” syynä siihen, että peli pelataan suljettujen ovien takana, on äärimmäisen ironista.

– Odotamme tällä hetkellä FA:lta virallista ilmoitusta seuraavista toimista, mutta voitte olla varmoja, että Middlesbrough vastustaa Chelsean toimia jyrkästi.

LUE MYÖS: