Internazionale odottaa vastausta tarjoukseen – José Mourinho aikoo silti peluuttaa Christian Erikseniä

© Kuva: Getty Images

Internazionale odottaa agentilta vastausta Christian Eriksenistä tehtyyn tarjoukseen. Milanolaisseura haluaisi Spursin keskikenttäpelaajan itselleen jo tammikuun siirtoikkunan aikana.

Inter on tietojen mukaan tarjonnut Eriksenille neljän vuoden sopimusta. Serie A -seura olisi valmis maksamaan 27-vuotiaasta tanskalaisesta 20 miljoonaa euroa.

Eriksenin sopimus Tottenhamin kanssa päättyy tähän kauteen, eikä pelaaja ole jättänyt epäselväksi, että aikoo lähteä lontoolaisseurasta viimeistään kauden jälkeen.

Päävalmentaja José Mourinho kuitenkin tarvitsee Erikseniä tällä hetkellä kentällä. Portugalilaismanageri kertoi maanantaina lehdistötilaisuudessa, että Eriksen jatkaa pelaamista Tottenhamissa.

Tämä siis siitäkin huolimatta, että Erikseniä ollaan myymässä ja hyvin mahdollisesti jo tammikuun aikana. Loukkaantuminen saattaisi vesittää siirron, mutta Eriksen on yhä Tottenhamin mies.

− Hän pelaa huomenna (FA Cupin ottelussa Middlesbroughia vastaan). Sitten meillä on lauantaina ottelu (liigapeli Watfordia vastaan), ja hän saattaa pelata siinä, Mourinho kertoi.

Mourinhon mukaan Tottenham tarvitsee tällä hetkellä kaikkia pelaajiaan joukkueen vaikean terveystilanteen takia.

Lähde: Sky Sports