Maajoukkuekaveri povaa Chelsean hankinnalle kirkasta tulevaisuutta: ”Olen iloinen hänen puolestaan”

© Kuva: Getty Images

Schalken keskikenttäpelaaja Weston McKennie uskoo, että hänen maajoukkuekaveristaan Christian Pulisicista on Chelsealle vielä paljon hyötyä.

Chelsean hankki Pulisicin, 20, tammikuussa Borussia Dortmundista 60 miljoonan euron kaupassa, mutta lainasi hänet vielä loppukaudeksi takaisin Dortmundiin. Pulisic liittyy Chelsean riveihin tulevana kesänä.

McKennie on ollut Bundesliigassa Pulisicin vihollinen, mutta he ovat tunteneet toisensa pitkään pelattuaan yhdessä jo Yhdysvaltojen nuorten maajoukkueissa. McKennie tietää, millaisen pelaajan lontoolaisseura on saamassa.

– Christian on sen tyyppinen pelaaja, joka tykkää haasteista ja haluaa myös kokeilla uusia asioita, kommentoi McKennie Sky Sportsille.

– Uskon, että hänestä tulee mahtava hankinta Chelsealle. Hän ei ehkä pääse heti vauhtiin. Tai sitten pääsee, sitä ei koskaan tiedä. Mutta uskon, että hänestä on hyötyä heille, käyttävät he häntä miten tahansa.

– Olen iloinen hänen puolestaan ja tiedän, että hän on innoissaan, kun hän pääsee aloittamaan uuden jakson urallaan ja saa nimeään entistä enemmän kartalle.

Kertoimet ottelulleChelsea - Tottenham22.02.2020