Christian Pulisic saa kaipaamaansa peliaikaa maajoukkuepeleistä: ”Olen todella luottavainen”

© Kuva: Getty Images

Chelsean 64 miljoonalla eurolla Borussia Dortmundista tammikuussa värväämä Christian Pulisic on jäänyt pienelle peliajalle Lontoossa. Päävalmentaja Frank Lampard on joutunut perustelemaan ratkaisujaan, kun Pulisic ei ole saanut odotetunlaista vastuuta.

Pulisic on nyt Yhdysvaltain maajoukkueen mukana, kun se kohtaa Väli-Amerikan maanosakisojen karsinnoissa Kuuban ja Kanadan. Nuori pelaaja saanee näissä peleissä paljon kaipaamaansa peliaikaa.

− Oloni on parempi kuin koskaan. Olen todella luottavainen omaan pelaamiseeni enkä aio antaa sen (peliajan puutteen Chelseassa) vaikuttaa minuun, Pulisic sanoi ESPN:n mukaan.

Vasta 21-vuotias keskikenttäpelaaja on löytänyt itsensä kovasta kilpailutilanteesta Chelseassa. Pulisic olisi halunnut enemmän luottoa Lampardilta, mutta muiden nuorten vahvat esitykset ja Pulisicin totuttelu uuteen sarjaan ovat johtaneet siihen, että yhdysvaltalainen on seurannut monta ottelua vaihtopenkiltä.

− Olen täällä (maajoukkueen mukana) keskittyäkseni vain maajoukkueen peleihin, joten se on juuri nyt ainut asia mielessäni, Pulisic totesi tilanteestaan.