Claudio Ranieri jätti tehtävänsä tyylillä – toivotti Watfordille pelkästään hyvää: ”Seura saa varmasti osaavan uuden managerin”

© Kuva: Getty Images

Claudio Ranieri sai maanantaina potkut Watfordin managerin paikalta. 70-vuotias italialaisherrasmies on luotsannut urallaan Englannissa myös Chelseaa ja Fulhamia.

Parhaiten hänet muistettaneen Valioliigassa silti Leicester Cityn puikoista. Ketut voittivat Ranierin johdolla sensaatiomaisen liigamestaruuden kaudella 2015/16.

Italialainen korvasi lokakuussa Xisco Muñozin The Hornetsin managerina. Tulevaksi luotsiksi on liki varmasti tulossa suomalaisille hyvin tuttu Roy Hodgson.

Ranieri lähti kokeneen ammattilaisen tyylillä tiistaina Watfordin tiloista. Hän antoi Skylle muutaman kommentin autostaan.

– Toivotan onnea Watfordin kannattajille ja seurajohdolle loppukauteen. Uskon, että näiden uusien hankintojen myötä Watford voi vielä säilyä.

– Seura saa varmasti myös todella osaavan uuden managerin. Kaikkea hyvää.

On mielenkiintoista seurata, että mitä italialaispatruuna tekee seuraavaksi. Ikää alkaa jo olemaan, mutta onhan Ranieri neljä vuotta oletettua seuraajaansa nuorempi.

Vuosia siis on, joten eiköhän Claudio Ranieri nähdä vielä piakkoin jonkin seuran puikoissa taas.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.