Manchester City on pitkälle edenneissä siirtoneuvotteluissa Juventuksen tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldosta. Aihe on ollut suuri puheenaihe niin median kuin Cityn joukkueenkin keskuudessa.

Manchester Cityn ja Juventuksen väliset neuvottelut ottivat tuulta alleen sen jälkeen, kun Harry Kane ilmoitti jäävänsä tänä kesänä Tottenhamiin.

Siirron tiellä on vielä esteitä, jotka pitäisi ylittää ennen siirtoikkunan sulkeutumista ensi viikon tiistaina – kuten pelaajan siirtokorvaus – mutta se ei ole estänyt Cityn pelaajia innostumasta aiheesta.

The Telegraphin saamien sisäpiiritietojen mukaan huhut Ronaldon mahdollisesta siirrosta Etihad Stadiumille ovat saaneet nimenomaan positiivisen vastaanoton Manchester Cityn pelaajilta.

Lähteen mukaan työskentely Ronaldon kanssa on ollut puheenaiheena pelaajien keskuudessa, ja he uskovat 36-vuotiaan hyödyttävän joukkuetta yhtä paljon kuin Kane olisi Cityyn siirtyessään hyödyttänyt.

[readmore from=Cristiano-Ronaldo]

Yleinen ennakko-odotus joukkueen sisällä on, että Ronaldon istuttaminen numero ysin rooliin antaisi muille pelaajille enemmän tilaa ja vapautta otteluiden aikana.

Ronaldon kanssa Juventuksessa ja Portugalin maajoukkueessa pelannut João Cancelo on luonnollisesti toiminut keskusteluiden keskeisenä tietolähteenä.

Laitapuolustajan joukkuetoverit Cityssä ovat lähteen mukaan kyselleet häneltä siitä, miten Portugalin kapteeni harjoittelee ja millaista työtä hän tekee seuran yhteisten istuntojen sekä harjoituskentän ulkopuolella.

Myös Bernardo Silva ja Ruben Días tuntevat Ronaldon maajoukkuevuosien varrelta.

LUE MYÖS: