Cristiano Ronaldon siirto Manchester Cityyn ei tunnu monestakaan syystä järkevältä.

The Athleticin mukaan Pep Guardiola ei ole edes 100-prosenttisen varma siitä, miten hänen olisi tarkoitus istuttaa Portugalin maajoukkuetähti nykyiseen joukkueeseensa.

Ykköskohde Harry Kanen jäätyä Tottenhamiin, ottaa Guardiola kuitenkin mieluummin Ronaldon kuin ei ketään. Espanjalaisluotsi kokee tarvitsensa uuden kärkimiehen, eikä maailmasta löydy kovin montaa parempaa maalintekijää kuin Cristiano Ronaldo.

Miksi Ronaldon ympärillä sitten on niin monta kysymysmerkkiä?

Sen lisäksi, että hänet on yhdistetty ikuisesti Cityn veriviholliseen Manchester Unitediin, on Guardiolan joukkuetta pidetty aina sopivampana Lionel Messin kaltaiselle huippulahjakkuudelle.

LUE MYÖS: Kuuleeko Cristiano Ronaldo? Ole Gunnar Solskjærin ankara kommentti huhtikuulta hiertää nyt supertähden niskaa

Ronaldo on myös 36 vuotta vanha, eikä hänen paljon puhuttu persoonansa välttämättä sovi siihen, mitä Guardiola luotsaamiltaan pelaajilta yleensä vaatii. Ronaldo ei siis ole kaikkein ahkerin työntekijä pallonhallinnan ulkopuolella.

Tästä kaikesta huolimatta Ronaldo on aidosti varteenotettava vaihtoehto, sillä molemmat osapuolet ovat kiinnostuneita siirron toteuttamisesta. Cityn ja Juventuksen on toki päästävä vielä yhteisymmärrykseen pelaajan siirtokorvauksesta, mutta ainakin tällä hetkellä Ronaldon siirtyminen Etihadille on todellinen mahdollisuus.

[readmore from=Cristiano-Ronaldo]

The Athletic ei sano siirron olevan vielä täysin varma, mutta neuvotteluiden olevan ”pitkälle edenneessä” vaiheessa.

– Guardiola ei ole täysin varma siitä, miten Ronaldo sopii pukukopin ilmapiiriin, mutta hän mieluummin ottaa Ronaldon ja hänen egonsa, kuin että hänen olisi läpäistävä vielä yksi kausi ilman hyökkääjää, tiivistää Athleticin toimittaja Sam Lee.

– Se on siis yksinkertaista. City haluaa maaleja ja Ronaldo tarjoaa niitä (ja Ronaldon agentti Jorge Mendes on mies, jolla on tapana löytää ratkaisu tällaisten siirtojen toteuttamiseksi).