Kausiennakko 2021-22 – Crystal Palace: Aika jälkeen Roy Hodgsonin – Patrick Vieira saapuu rakentamaan uutta Selhurst Parkille kysymysmerkkien kera

Olet joukkue-ennakon sivulla 3.

Joukkue-ennakko on viiden sivun paketti. Pääset uudelle sivulle aina kyseisen sivun lopusta. Lisäksi voit hypätä haluamallesi sivulle myös suoraan sisällysluettelosta. Jokaisen sivun alussa on sisällysluettelo kyseisen sivun aiheista.

Näytä joukkue-ennakon sisällysluettelo

Tähdet

Wilfried Zaha
28 vuotta
Laitahyökkääjä

Wilfried Zaha on oma poika ja suurin tähti. Kuva: Getty Images

Zaha, 28, on heittämällä Crystal Palacen isoin tähti.

Norsunluurannikon maajoukkuelaituri on kinunut useana vuonna siirtoa muualle, mutta oma kasvatti on silti ymmärrettävästi kannattajien suuressa suosiossa.

Ajoittain Zaha on kantanut Palacea reppuselässä ylämäkeen, eikä hän ole tehnyt siirtohaluistaan häiritsevän isoa numeroa. Kannattajat antavat anteeksi hänen haaveensa, koska he tietävät, että Zahan taso riittäisi Mestarien liigassa pelaamiseen.

Kaikkiaan Zaha on pelannut Palacessa 393 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 68 maalia ja syöttänyt 72.

Eberechi Eze
23 vuotta
Hyökkäävä keskikenttäpelaaja

Eberechi Eze oli palacelta loistava hankinta. Kuva: Getty Images

Ezen, 23, debyyttikausi Valioliigassa ei jättänyt ketään kylmäksi. Hänet pyrittiin hivuttamaan hiljalleen joukkueeseen, mutta Eze osoitti jo ensimmäisissä peleissään, että hän kuuluu Palacen avaukseen.

Ensimmäinen kausi Crystal Palacessa sujui tilastojen valossa seuraavasti: 36 ottelua, neljä maalia ja kuusi maaliin johtanutta syöttöä. Jatkossa häneltä odotetaan vielä enemmän.

Eze tunnetaan etenkin silkkisestä pallokosketuksestaan. Vauhtiin päästessään hän näyttää siltä kuin liukuisi pelivälineen kanssa pitkin nurmea.

Englannin maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate kutsui Ezen alustavaan EM-kisaryhmäänsä, mutta juuri tuona samana päivänä, vain hetki ennen kutsun saamista, Eze reväytti akillesjänteensä Palacen harjoituksissa.

Läpimurtopelaaja – Nathan Ferguson

Pysyykö paikat ehjänä? Kuva: Getty Images

Fergusonin, 20, piti tehdä läpimurtonsa jo viime kaudella, mutta loukkaantumiset pilasivat hänen debyyttikautensa Selhurst Parkilla, eikä hän ole vieläkään palannut täyteen kuntoon.

Englantia nuorten maajoukkueissa edustanut Ferguson vaikuttaa kentällä ikäistään vanhemmalta pelaajalta.

Jos Ferguson vain selättää sitkeät vaivansa, Crystal Palace saa hänestä puolustuksen oikealle laidalle nousevan pakin, jollainen siltä on puuttunut. Urallaan Ferguson on nähty myös topparina ja vasempana laitapakkina.

Palacen nuorista pelaajista kannattaa pitää silmällä myös uutta hankintaa Olisea sekä alle 18-vuotiaiden joukkueessa säväyttänyttä Jesurun Rak-Sakyita, joka teki keväällä ammattilaissopimuksen ja pääsi muutaman kerran vaihtopenkille Valioliigassa.

Miten Crystal Palace pelaa ja minkälaisella ryhmityksellä? Entä mikä on Crystal Palacen ihanneavaus? Näihin kysymyksiin vastataan seuraavalla sivulla.

Edellinen sivu
Seuraavalla sivulla valmennus, peliryhmitys sekä ihanneavaus


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!