Norwichin päävalmentaja myöntää – seura tarvitsee useita voittoja säilyäkseen: ”Se olisi jotain uskomatonta”

© Kuva: Getty Images

Norwich on tukalassa tilanteessa. Seura on Valioliigassa viimeisellä sijalla ja putoamisviivan parempi puoli on kuuden pisteen päässä, kun seitsemän sarjaottelua on pelaamatta.

Norwich on hävinnyt kaikki ottelunsa koronatauon jälkeen. Toissa päivänä seura putosi FA Cupista hävittyään puolivälierissä Manchester Unitedille jatkoajan jälkeen.

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke tiedostaa, miten vaikeassa tilanteessa seura on. Farke uskoo Norwichin tarvitsevan loppukauden aikana viisi voittoa säilyäkseen Valioliigassa.

– Emme ole naiiveja ja tiedämme, että meidän on voitettava todennäköisesti viisi ottelua viimeisestä seitsemästä ja se on tässä sarjassa valtava haaste. Se olisi jotain uskomatonta ja epätodellista, jos onnistuisimme siinä, Farke totesi lehdistölle ennen Arsenal-ottelua.

– Kykenemme taistelemaan ja saamaan tuloksia kaikkia joukkueita vastaan. Jo se, että pelasimme Manchester Unitedin kanssa tasapelin ja olimme todellisuudessa parempi joukkue, kertoo jotain. Niin pitkään kuin kykenemme pelaamaan samalla tasolla, voimme luonnollisesti voittaa otteluitakin.