Daniel Farke kommentoi Teemu Pukin ja kumppaneiden Norwich-tulevaisuutta

© Kuva: Getty Images

Norwichin manageri Daniel Farke on kommentoinut avainpelaajiensa tulevaisuutta seuran sarjaputoamisen varmistuttua lauantai-iltapäivänä. Saksalaisluotsi on myös avannut omaa tilannettaan joukkueen peräsimessä.

Teemu Pukin, Todd Cantwellin, Max Aaronsin ja muiden Norwich-tähtien tulevaisuus Carrow Roadilla on ollut suuri puheenaihe putoamistaistelun keskellä. Farken mukaan seuran ei kuitenkaan ole myytävä yhtäkään avainpelaajaansa tänä kesänä.

Pukin sopimus Norwichin kanssa ulottuu esimerkiksi vuoteen 2022 saakka, ja siihen sisältyy optio yhdestä lisävuodesta. 30-vuotias suomalaiskärki herätti tehokkaan alkukautensa aikana paljon kiinnostusta muissa valioliigaseuroissa.

– Meillä ei ole minkäänlaista painetta myydä ketään. Olen hyvin, hyvin luottavainen siihen että me voimme pitää parhaista pelaajistamme kiinni. Me emme yritä maksimoida ansaitsemaamme rahaa, vaan me yritämme maksimoida tekemisemme kentällä, Farke kommentoi ottelun jälkeen PinkUnille.

Vuonna 2017 Norwichin peräsimeen siirtynyt Farke on luottavainen myös omaan tulevaisuutensa joukkueen peräsimessä. Seurajohdolla on 43-vuotiaan valmentajan mukaan täysi luotto hänen tekemiseensä.

– Totta kai, odotan olevani seuran manageri myös ensi kaudella. Minulla on pitkäaikainen sopimus täällä. Se ei ole aihe, mistä meidän olisi puhuttava. Me olemme seurajohdon kanssa hyvin yhtenäisiä.

Lue lisää:


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.