Valioliigamanageri näkee Harry Kanen asemalle uhkaajan: ”Hyvä ettei minun tarvitse päättää”

© Kuva: Getty Images

Englannin maajoukkue, kuten pitkään myös Tottenham, on elänyt Harry Kanen maaleista. 26-vuotiaan toimesta Kolmen Leijonan vastustajien verkot ovat venyneet 45 ottelussa 32 kertaa. Gareth Southgatella on kärkipaikalleen kuitenkin myös muita vaihtoehtoja.

Urallaan pahoista loukkantumisista kärsinyt Danny Ings ei ehkä ole ensimmäinen nimi, joka suurelle yleisölle tulee mieleen maajoukkuevalinnossa. Kausi muuten vaikeassa raossa pelaavan Southamptonin paidassa on kuitenkin sujunut loistavasti – 18 ottelussa 11 täysosumaa.

Saints-manageri Ralph Hasenhüttl nostaakin 27-vuotiaan nimen hatusta, ikään kuin Southgaten avuksi. Samaan hengenvetoon itävaltalainen toteaa, ettei tietenkään näistä asioista ole vastuussa.

– On hienoa, että löytyy useampia englantilaisia, maalivainun omaavia kärkiä. Hän on tyypillinen ysipaikan tekijä boksissa, eikä eikä monella hyökkääjällä ole hänen tekniikkaansa. Se on hyvä ettei minun tarvitse päättää, mahtuuko hän maajoukkueeseen vaiko ei.

Southamptonille Ings on todella ollut kullan arvoinen.

– Tällä hetkellä hän on kunnossa, ja onnistuu maalinteossa. Olemme kaikki siitä onnellisia, sillä myös viime kautta vaivasivat loukkaantumisongelmat.

Lähde: Sky Sports