Southampton kaatoi sunnuntaina valioliigakamppailussa Watfordin 3-1. Kahdesta joukkueen maalista vastasi huippuiskussa oleva hyökkääjä Danny Ings.

Englantilaiskärki on iskenyt tällä kaudella jo 18 osumaa Valioliigassa. Hän on tällä hetkellä maalipörssin toisella sijalla, yhden maalin perässä Leicester-kärki Jamie Vardya.

OptaJoe

@OptaJoe
20 - Danny Ings has scored 20 goals in a season for the second time in his career (all competitions), having previously done so in 2013-14 (26). Prime. #WATSOU

Southamptonin manageri Ralph Hasenhüttl ylisti joukkueensa ykköstykkiä ottelun jälkeen lehdistölle.

– Hän on uskomatton tärkeä joukkueelle. Kun hän saa paikan, hän tekee maalin. Hän on jopa paremmassa kunnossa kuin ennen koronaviruksen aiheuttamaa taukoa, koska hän harjoitteli sen aikana todella paljon, itävaltalaismanageri totesi.

– Hän on todellinen ammattilainen, ja nyt hän pääsee hyötymään ja nauttimaan siitä. Hän antaa aina kaikkensa joukkueelle, itävaltalainen jatkoi.

Ings, 27, saapui Southamptoniin kesällä 2019 Liverpoolista pysyvällä siirrolla. Jo aiemman kauden hän oli viettänyt joukkueessa lainalla. Lukuisat loukkaantumiset varjostivat hyökkääjän aikaa Liverpoolissa.

Lähde: BBC