Tottenham-pakin kaksijakoinen tilanne – seura valmis myymään, pelaaja itse valmis jäämään

© Kuva: Getty Images

Newcastlessa lainalla tammikuusta saakka pelannut Danny Rose on palannut Tottenhamiin. Hyvin epäselvää sen sijaan on, pelaako 30-vuotias siellä enää.

Rose itse jatkaisi mieluusti vuodesta 2007 edustamassaan seurassa.

– Jään hyvin mielelläni Tottenhamiin, sopimuksestani jäljellä oleviksi 10 tai 11 kuukaudeksi. En halua mitään enempää, kuin pelata vielä kannattajien edessä, puolustaja sanoi Second Captains Podcastissa.

– Viimeisin pelini Spursissa oli 0-1 -tappio Liverpoolille, enkä silloin tiennyt, tulisiko se olemaan viimeinen otteluni seurassa. Haluaisin vielä pelata Tottenhamin kannattajien läsnäollessa seuran paidassa. He ovat aina tukeneet minua, vaikka en olisikaan antanut siihen aihetta.

Rosen hankaluudet Spursissa eivät varmasti ainakaan vähentyneet vuonna 2017, kun tämä arvosteli julkisesti seuran palkkarakennetta ja siirtopolitiikkaa. Häntä rangaistiin tästä pidättämällä kahden viikon palkka.

– Pitäisikö minun katua sen ääneen sanomista, mistä keskustelimme kopissa, ja mistä valtaosa kannattajista oli samaa mieltä? En kadu, vaikka ajoitus olisi voinut olla parempi.

Tottenham on The Guardianin tietojen mukaan edelleen halukas myymään Rosen, kartuttaakseen kassaansa. José Mourinhon selkeä valinta vasemmaksi puolustajaksi on Ben Davies.