Manchester Unitedin pitkäaikainen keskikenttäpelaaja varoittaa seuraa – ”Ilman hankintoja vaikea päästä neljän joukkoon”

© Kuva: Getty Images

Siirtoikkuna sulkeutuu ensi viikon maanantaina.

Manchester Unitedilla tulee kiire hankintojensa kanssa. Seura on ollut jo usean kuukauden ajan Dortmundin Jadon Sanchon kintereillä, mutta ei ole suostunut maksamaan Dortmundin vaatimaa 120 miljoonan euron siirtosummaa.

Tuoreimpien tietojen mukaan seura on kääntynyt Barcelonan puoleen. Manchester United haluaisi Ousmane Dembélén lainalle, mutta aluksi seuran on suostuteltava ranskalainen siirtymään Englantiin. Dembélé on tiettävästi hylännyt viime aikoina jo Liverpoolin ja Juventuksen tarjoukset, joten pelaajan suostutteleminen ei ole yksinkertainen tehtävä.

Manchester Unitedissa pelaajaurallaan komeat 342 ottelua pelannut Darren Fletcher varoittaa seuraa, että kärkinelikkoon pääseminen ilman hankintoja on hyvin vaikeaa.

– Tiedämme, miten vaikeaa Manchester Unitedin on hankkia pelaajia. Hinta menee heti ylös ja neuvottelut ovat haastavia. Silti Ole Gunnar Solskjær (Manchester Unitedin päävalmentaja), kannattajat ja kaikki seurassa ovat pettyneitä, että Chelsea ja muut seurat voivat tehdä siirtojaan ajoissa. Muut seurat ovat käyttäneet paljon rahaa sillä aikaa, kun Manchester United jättää mahdolliset hankintansa viime tinkaan, Fletcher totesi Skylle.

– Kannattajat haluavat seuran kärkikahinoihin nyt ja heti ja sinne päästäkseen Manchester United tarvitsee uusia vahvistuksia. He tarvitsevat kolmesta viiteen uutta pelaajaa voidakseen edes haaveilla Liverpoolin haastamisesta. Ilman hankintoja on vaikea päästä neljän joukkoon.


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!