Ole Gunnar Solskjær puolustaa David De Geaa: ”Kukaan ei voi missään tapauksessa syyttää häntä”

© Kuva: Getty Images

Manchester United menetti sunnuntaina maalin johtonsa kotikentällä Chelseaa vastaan ja joutui tyytymään 1-1-tasapeliin.

Juan Mata vei isännät johtoon 11. minuutilla, mutta Marcos Alonso toi Chelsean tasoihin puoli tuntia myöhemmin.

Alonso oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan, mutta hän saa kiittää osumastaan myös Unitedin maalivahtia David De Geaa, joka torjui Antonio Rüdigerin laukauksen suoraan eteensä. De Gea on tehnyt neljässä edellisessä ottelussaan yhteensä kolme virhettä, jotka ovat johtaneet takaiskuun.

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær puolusti espanjalaistorjujaa ottelun jälkeen Sky Sportsin haastattelussa.

– David on ollut uskomaton tässä seurassa. Me tuemme toisiamme. Kukaan ei voi missään tapauksessa syyttää häntä siitä, että menetimme pisteitä. Hän tietää, että hän olisi voinut torjua sen vedon, mutta tällaista jalkapallo välillä on.

Solskjærilta kysyttiin, ajatteliko hän ennen ottelua pudottavansa De Gean avauskokoonpanosta.

– En. David on ollut fantastinen maalivahti tälle seuralle. Hän reagoi hyvin Manchester City -ottelun jälkeen ja minä luotin häneen. Hän tietää, että olisi voinut hoitaa heidän (Chelsean) maalin paremmin.

Myös Unitedin maalintekijä Mata asettui maanmiehensä De Gean tueksi.

– Jokaisella pelaajalla on hyvät ja huonot hetkensä. Hän on yksi parhaista ja tietysti hän pettyi heidän maalistaan.

– Hän on ollut tämän seuran paras pelaaja. Hänellä on minun ja tämän seuran täysi tuki. Jokaisen tätä seuraa rakastavan tulisi tukea häntä. Emme saa jättää häntä yksin, hänellä on täysi luottamuksemme. Hän on minun ystäväni ja yksi maailman parhaista maalivahdeista.