Manchester Cityn pelintekijä David Silva, 34, on jättämässä seuran tämän kauden päätteeksi. Espanjalaisen sopimus päättyy kesäkuun lopussa, mutta hän aikoo jatkaa Cityn paidassa lyhytaikaisella pestillä, mikäli Valioliigaa ja Mestarien liigaa jatketaan kesällä.

Siirtohuhut ovat vieneet Silvaa Japaniin tai Pohjois-Amerikkaan, mutta hänen mukaansa päätöksiä ei ole vielä tehty.

– Kaikki on standby-tilassa, mitään ei ole toistaiseksi tapahtunut. Perheenjäseneni kysyvät minulta koko ajan, mutta vastaukseni on, että kaikki on pysähtynyt, Silva sanoi AS:lle Instagramissa.

Silva on edustanut Cityä jo vuosikymmenen ajan. Hän vakuuttaa, ettei aio pyörtää lähtöpäätöstään.

[readmore from=David-Silva]

– Kun sanon jotakin, toimin sen mukaan. Siltä minusta tuntuu. Olen viettänyt kymmenen vuotta Manchesterissa ja olen saavuttanut haluamani. Aikakauteni päättyy täällä, mutta tämä seura ja kaikki kokemukseni täällä pysyvät aina sydämessäni, espanjalainen kommentoi.

Silva on voittanut Cityn kanssa neljä liigamestaruutta. Kotimaisten cup-kilpailujen voittoja on kertynyt peräti seitsemän.

– Ensimmäisestä hetkestä lähtien minua on kohdeltu uskomattomalla tavalla. Täällä Manchesterissa minua todella kunnioitetaan ja ihmiset osoittavat paljon ihailua minua kohtaan. Nyt perheeni ja minä tarvitsemme kuitenkin uuden haasteen.

– Jalkapallon pelaamiseen tunnelma on täydellinen. Ja jalkapalloilijan elämä myös, täällä eläminen on rauhallista. Ainoa huono puoli on sää, mutta täällä voi itse asiassa tuntea olonsa todella hyväksi. Nämä kymmenen vuotta ovat menneet erittäin nopeasti, nyt kun katson taaksepäin.

Lähde: Goal