Dean Hendersonille pitkä jatkosopimus Manchester Unitediin

© Kuva: Getty Images

Manchester United on tehnyt viiden vuoden mittaisen jatkosopimuksen Dean Hendersonin kanssa. Kaksi edellistä kautta Sheffield Unitedissa torjunut maalivahti on esiintynyt vakuuttavasti, ja Englannin maajoukkuevalmentaja Gareth Southgate nimesi hänet Kansojen Liigaan avausottelun miehistöön.

Lehtitietojen mukaan tuoreen sopimuksen myötä Hendersonin palkka nousee muikeaan 120 000 punnan viikkolukemiin, mikä tekee hänestä yhden maailman parhaiten palkatuista maalivahdeista.

Henderson pelasi viime kaudella liigassa 13 nollapeliä, ja hänen odotetaan haastavan tosissaan David de Gean ykkösmaalivahdin paikasta. Man United -manageri Ole Gunnar Solskjærille kaksi huippumaalivahti tuottaa positiivisen ongelman peluuttamisen suhteen. Hän antaa kehuja Hendersonin laina-ajan esityksille.

– Hänellä oli jälleen mahtava kausi Sheffield Unitedissa, ja on kerännyt valtavasti kokemusta ja kasvanut sekä pelaajana että ihmisenä, Solskjær sanoo.

– Meillä on vahva asema maalivahtiosastolla. Dean on hieno esimerkki pelaajatyypistä, joka on käynyt läpi akatemian, ja joka ymmärtää täysin, mitä Manchester Unitedin pelaajana oleminen tarkoittaa.

Henderson on Manchester Unitedin kasvatti, mutta edustusjoukkueessa hän ei ole pelannut vielä peliäkään. Sheffield-paidassa hänelle on kuitenkin kerääntynyt 36 valioliigaottelua.

(Muokattu 26.8.2020 klo 21.24: Lisätty uuden sopimuksen palkkatiedot)


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!