Englannin maajoukkueluotsi innostui Tottenhamin pelaajan huippuvireestä: ”Mahtavaa”

© Kuva: Getty Images

Englannin A-maajoukkueen päävalmentajalta Gareth Southgatelta ei ole mennyt ohi Tottenhamin Dele Allin uusi nousu.

Allin, 23, ja Tottenhamin alkukausi oli vaikea, eikä Southgate valinnut häntä mukaan lokakuun ja marraskuun maajoukkuepeleihin. Takareisivammaansa parannellut Alli ei saanut kutsua myöskään syyskuun maaotteluihin.

Dele Alli (oik.) pelasi Englannin maajoukkueessa viimeksi kesällä Nations Leaguen lopputurnauksessa. Kuva: Getty Images

José Mourinhon tultua Tottenhamin manageriksi Alli on näyttänyt, mihin hänestä on. Kolmessa ottelussa Alli on tehnyt yhteensä kolme osumaa ja syöttänyt yhden. Mourinho on peluuttanut Allia kärjen alapuolella, mikä on Southgatenkin mielestä hyvä päätös.

– José on peluuttanut häntä kymppipaikalla, joka on hänen vahvin paikkansa. Hänellä on vapaus juosta rangaistusalueelle. Se on ollut todella selvää pitkään, sanoi Southgate Sky Sportsin mukaan.

LUE MYÖS: Englanti pääsee EM-kisojen alkulohkossa hakemaan revanssia

– Mahtavaa, että hän on löytänyt taas maalijyvän.

Southgate uskoo, että Mourinhon tulo vaikuttaa positiivisesti myös Tottenhamin muihin pelaajiin, jotka ovat Englannin maajoukkueen ringissä.

Harry Kane, Harry Winks, Danny Rose ja Eric Dier haluavat kaikki näyttää osaamistaan uudelle managerille ja pelata mahdollisimman paljon ennen ensi kesän EM-kisoja.

– He taistelevat tällä hetkellä paikasta Tottenhamin joukkueessa ja haluavat näyttää valmentajalleen. Jos he ovat sen seurauksena hyvässä vireessä meidän kanssa, niin se (kisajoukkueeseen pääseminen) on varmasti pelaajien mielessä, mutta tässä vaiheessa kautta he ajattelevat seurojaan.