Liverpoolin sankari paljasti, mikä motivoi heitä kaatamaan Newcastlen: ”Meidän piti taistella myös hänen vuoksi”

© Kuva: Getty Images

Liverpool palasi ainakin hetkellisesti sarjataulukon kärkeen, kun se nitisti sinnikkään Newcastlen lauantai-illan valioliigaottelussa maalein 3-2. (Lue otteluraportti)

Ottelun myöhäisestä voittomaalista vastasi loukkaantuneen Mohamed Salah’n tilalle vaihdettu Divock Origi, joka ohjasi Xherdan Shaqirin keskityksen sisään neljä minuuttia ennen täyttä aikaa.

Belgialaishyökkääjä on jäänyt hyvin pienelle vastuulle Jürgen Kloppin alaisuudessa, mutta tämä ei ollut hänen ensimmäinen ratkaiseva osumansa tällä kaudella.

Origi johdatti joukkueensa täyspottiin myös kauden ensimmäisellä puoliskolla, viime joulukuussa, kun hänen lisäajan maalinsa siivitti Liverpoolin voittoon Evertonia vastaan.

Ottelun jälkeen Origi kertoi olevansa tyytyväinen rooliinsa myöhäisten maalien tekijänä.

– Olen iloinen että teen myöhäisiä, myöhäisiä, myöhäisiä voittomaaleja ja olen tyytyväinen koko joukkueen puolesta, Origi kertoi ottelun jälkeen.

– Teemme niin kovasti töitä ja tämä on ratkaiseva kohta kautta.

Origin mukaan Salah’n loukkaantuminen motivoi koko joukkuetta taistelemaan voitosta.

– Myös Mo’n puolesta, joka vaihdettiin pois lopussa, meistä tuntui että meidän piti taistella [kolmesta pisteestä] myös hänen vuoksi. Lopussa osoitimme meidän taistelutahtomme.

– Tämä on erityinen kausi ja olemme suoriutuneet hyvin, mutta haluamme päättää sen tyylillä. Katsotaan miten viimeiset ottelut menevät – aiomme tehdä kaikkemme voittaaksemme kaiken ja toivottavasti saamme siitä jotain irti.