Nappaako Arsenal huippumaalintekijän? Mediat: Nämä asiat ovat jättisiirron esteenä

© Kuva: Getty Images

Arsenal on Sky Sportsin tietojen mukaan edelleen hyvin kiinnostunut vahvistamaan hyökkäysosastoaan Dušan Vlahovićilla, mutta kaupan saaminen maaliin tämän kuun aikana on vaikeata, koska Fiorentina vaatii maalitykistään muhkeata siirtosummaa.

Tykkimiesten kärkimiehistä Pierre-Emerick Aubameyang pudotettiin kokoonpanosta kurinpitosyistä, kun taas Alexandre Lacazetten ja Eddie Nketiahin sopimukset ovat päättymässä tähän kauteen.

Manageri Mikel Artetan mukaan seurassa tehdään kovasti töitä uusien hankintojen eteen ja ”ollaan avoimia” ison hankinnan suhteen, jos se on taloudellisesti mahdollista.

Serbialainen Vlahović, 21, nousi viime kaudella kaikkien tietoisuuteen iskemällä 21 maalia 40 ottelussa Fiorentinan paidassa. Tällä kaudella tahti on jatkunut vieläkin parempana, sillä 22 ottelussa verkko on heilunut 18 kertaa.

Vlahovićin nykyistä sopimusta on jäljellä puolitoista vuotta, mutta mies ei ole sulkenut pois jatkosopimuksen allekirjoittamista. Italialaislähteiden mukaan on olemassa vain pieni mahdollisuus, että Vlahović vaihtaisi seuraa tammikuussa.

Lähteet myös kertovat, että Vlahović siirtyisi mieluusti Mestarien liigassa mukana olevaan seuraan. Tykkimiehet eivät ole esiintyneet Euroopan tärkeimmässä seurajoukkuekilpailussa neljään vuoteen.

Independent-lehden tietojen mukaan Fiorentina vaatii kultakimpaleestaan 75 miljoonaa euroa välittömästi, eikä siirtosummaa voi maksaa osissa pidemmällä aikavälillä. Se saattaa vesittää Arsenalin aikeet tämän siirtoikkunan aikana.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.