Englanti murskasi Bulgarian rasismin pilaamassa ottelussa – EM-kisapaikka ei vielä varmistunut

Englanti antoi Bulgarialle kylmää kyytiä, kun se rökitti Bulgarian vieraskentällä kumoon maalein 6−0. Ottelu oli avausjakson jälkeen jo 4−0, kun Marcus Rashford, kahdesti maalannut Ross Barkley ja Raheem Sterling kurittivat Bulgariaa.

Sterling iski vielä toistamiseen toisella puoliajalla. Kolme maalia alustanut Harry Kane sai myös nimensä maalintekijätilastoon viimeisteltyään loppulukemiksi 6−0.

Englanti ei voitostaan huolimatta varmistanut EM-kisapaikkaa ainakaan vielä, sillä samaan aikaan pelatussa lohkon toisessa ottelussa Kosovo voitti Montenegron 2−0. Täten ratkaisu siirtyi marraskuulle, jolloin Englanti kohtaa sekä Kosovon että Montenegron.

Englannilla, kakkospaikkaa pitävällä Tšekillä ja kolmantena olevalla Kosovolla on kaikilla jäljellä kaksi peliä. Englannilla on 15 pistettä, kun puolestaan Tšekillä on tilillään 12 ja Kosovolla 11 pistettä.

Englannin murskavoitosta huolimatta ottelun pääpuheenaihe oli bulgarialaisyleisön rasistinen käytös. Ottelu oli lähellä loppua jo ensimmäisellä puoliajalla. Peli keskeytyi kahdesti rasismin takia.

Lisää ottelun ikävistä välikohtauksista seuraavissa artikkeleissa:

Pelätty tapahtui: Bulgariassa yleisöltä rasistista käytöstä − katsojia poistettu, Englannin joukkue neuvotteli tuomarin kanssa

Natsitervehdyksiä ja keskisormia − karut kuvat kertovat, kuinka EM-karsintapelistä tuli murhenäytelmä

Bulgarian kapteeni pyysi katsojia lopettamaan rasistisen käytöksen − huutoja kuultiin silti myös toisella puoliajalla


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!