Independent: Antonio Conte haluaa Chelsea-puolustajan yhä itselleen – West Ham liittynyt mukaan siirtokilpaan

© Kuva: Getty Images

Internazionale on yhä kiinnostunut hankkimaan laitapuolustaja Emerson Palmierin pysyvästi itselleen. Italialaisseuran odotetaan avaavan siirtoneuvottelut Chelsean kanssa uudelleen ennen siirtoikkunan sulkeutumista ensi kuun alussa.

West Ham on myös kiinnostunut Italian maajoukkuepelaajasta, mutta haluaisi hankkia hänet täksi kaudeksi lainalle. Lontoolaisseura, jonka kolmaskin tarjous Burnley-toppari James Tarkowskista hylättiin, tarvitsee kipeästi uutta verta puolustukseensa.

Emersonin sopimus Chelsean kanssa on voimassa vielä kahden vuoden ajan. Hän on kuitenkin pelannut vain kaksi minuuttia Valioliigassa koronaviruspandemian aiheuttaman ottelutauon jälkeen, eikä hän mahtunut Frank Lampardin miehistöön maanantain Brighton-voitossa.

Emerson Palmieri siirtyi Chelseaan tammikuussa 2018 AS Romasta 20 miljoonalla eurolla. Kuva: Getty Images

Internazionale on ollut pitkään Emersonin perässä, sillä se yritti hankkia 26-vuotiaan itselleen jo viime tammikuussa. Chelsea ei kuitenkaan suostunut myymään Emersonia eteenpäin ennen Leicesteristä hankitun Ben Chilwellin saapumista Stamford Bridgelle.

Internazionale on osoittanut kiinnostusta myös Chelsean 29-vuotiaasta Marcos Alonsosta, joka pelasi täydet minuutit maanantain Valioliiga-avauksessa Brightonia vastaan. Antonio Conte on kuitenkin vahvistanut alakertaansa jo 34-vuotiaalla Aleksandr Kolarovilla, minkä takia Alonsoa nuorempi Emerson olisi milanolaisille järkevämpi hankinta.

Chelsean kiinnostus West Hamin keskikenttäpelaajasta Declan Ricesta on luonnollisesti nostanut esille mahdollisuuden hyödyntää Emersonia Englannin maajoukkuemiehen kaappaamisessa. West Ham on kuitenkin inttänyt alusta saakka, ettei 21-vuotias Rice ole myynnissä.

Lähde: The Independent