Tehoduo hajoamassa, Norwich-tähdeltä rehellistä puhetta – poistuminen seurasta vain ajan kysymys

© Kuva: Getty Images

Norwichin hyökkäävä keskikenttäpelaaja Emiliano Buendía kertoi avoimesti haluavansa nopeasti takaisin Valioliigaan.

Buendían sopimus Norwichin kanssa on voimassa kesäkuuhun 2024 saakka. Tällä hetkellä Buendía odottaa sitä, että joku valioliigaseura tekisi hänestä riittävän hyvän tarjouksen Norwichille.

– Olen ollut ensimmäisestä päivästä saakka tyytyväinen väleihini seurajohdon kanssa. He ymmärtävät tilanteeni ja tietävät sen, että unelmani on olla valioliigajoukkueessa.

– Olen yhä täällä ja aion taistella joukkueen eteen, mutta jos oikein hyvä tarjous tulee, he (seurajohto) ovat avoimia. Teemme sitten parhaan mahdollisen päätöksen kaikkien kannalta, Buendía kertoi PA -uutistoimistolle.

Buendía ei ollut Norwichin kokoonpanossa avausottelussa Huddersfieldia vastaan. Norwich voitti ottelun lukemin 1-0. Buendía vakuutti, että hänen ajatuksensa ovat yhä Norwichin tekemisessä.

– Minä ja perheeni olemme rakastaneet tätä kaupunkia siitä asti kun saavuimme, mutta haluan pelata maailman parhaassa liigassa. Siihen asti kunnes jätän seuran, aion taistella Norwihcin puolesta. Keskityn pelaamaan hyvin ja auttamaan joukkuetta. Ajatukseni ovat yhä täällä.

Buendían palveluksille riittänee kysyntää Valioliigan puolella. Viime kaudella Buendía muodosti Teemu Pukin kanssa tehokkaan parivaljakon. Buendía syötti Valioliigassa seitsemän osumaa, joista neljä syöttöä tuli Pukin maaleihin. Tiettävästi ainakin Leeds, Aston Villa sekä Crystal Palace ovat kiinnostuneita Buendíasta.

– On mahtava kuulla, että seurat ovat kiinnostuneita minusta. Se tarkoittaa, että valioliigaseura haluaa minut joukkueeseensa. Olen iloinen siitä, Buendía totesi.