Lähde: Norwichin tehopelaaja jäämässä seuraan Arsenal-huhuista huolimatta

© Kuva: Getty Images

Norwichin keskikenttäpelaaja Emiliano Buendia on jatkamassa seurassa kauden loppuun asti, vaikka siirtohuhut hänen ympärillään käyvät kuumina.

24-vuotias Buendia on pelannut loistavan alkukauden ja häntä on yhdistetty viime viikkojen aikana vahvasti Arsenaliin. Argentiinalainen on ollut Mestaruussarjaa johtavan Norwichin tehokkain pelaaja. 20 ottelussa hän on kirjauttanut tilastoihinsa seitsemän maalia ja kuusi maalisyöttöä.

Goalin mukaan Buendia tiedostaa pelaavansa väärällä sarjatasolla, mutta siitä huolimatta hän on valmis odottamaan kesään ennen kuin tekee päätöksen tulevaisuudestaan.

Keskikenttäpelaajan kerrotaan olevan edelleen täysin keskittynyt Norwichiin ja hän haluaa auttaa joukkuetta nousemaan takaisin Valioliigaan.

Norwich-leirissä ollaan tietoisia Arsenalin kiinnostuksesta Buendiaa kohtaan, mutta mitään konkreettisia keskusteluja seurojen välillä ei ole käyty.

Norwichin saksalaisluotsi Daniel Farke lyttäsi Buendian ympärillä vellovat siirtohuhut aiemmin tällä viikolla.

– Hän on ehdottomasti onnellinen täällä ja tietää, että hänellä on valmentaja sekä joukkuekaverit, jotka rakastavat häntä ja haluavat hänen menestyvän, Farke sanoi.

– Arsenal on yksi maan ja myös Euroopan parhaista seuroista, mutta ei ole mitään järkeä siirtyä tammikuussa.