”Jään tänne vain sillä ehdolla” – Arsenalin sankarivahti lähetti seuralle tiukan siirtovaroituksen

© Kuva: Getty Images

Emiliano Martínez on varoittanut jättävänsä Arsenalin, jos hän ei saa ensi kaudella tarpeeksi vastuuta tolppien välissä. Martínezin tavoite on lukita ykkösvahdin paikka myös Argentiinan maajoukkueessa.

27-vuotias Martínez osoitti todellisen arvonsa Arsenalille kauden ratkaisevilla hetkillä, korvattuaan polvivammasta kuntoutuvaa Bernd Lenoa kesäkuusta lähtien. Martínez pelasi Valioliigassa yhdeksän ottelua, joissa hän päästi saman verran maaleja ja piti nollat kolmesti.

Martínez venyi tärkeisiin torjuintoihin myös FA Cupin puolella, etenkin loppuottelussa Chelseaa vastaan. Arsenal kruunattiin turnauksen mestariksi viime viikonloppuna jo 14. kerran seuran historiassa. Ottelun jälkeisessä haastattelussa Martínez purskahti ilon kyyneliin.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Nyt Martínez uskoo olevansa kykeneväinen pelaamaan säännöllisesti lajin korkeimmalla tasolla, eikä hän aio jatkossa tyytyä kakkosvahdin rooliin.

– Olen osoittanut Arsenalille voivani pelata heille, ja ensi kaudella minun on pelattava enemmän pelejä. Jään tänne vain sillä ehdolla, Martínez kertoi argentiinalaisradio Continentalille London Evening Standardin mukaan.

– En aio lopettaa ennen kuin saan sitä (enemmän vastuuta). Jos en pelaa tarpeeksi paljon Arsenalissa, minun on tietysti siirryttävä eteenpäin.

Martínez siirtyi Arsenaliin jo vuonna 2010, kun lontoolaisseura hankki hänet argentiinalaisesta Independientestä 1,1 miljoonalla punnalla. Hän on viettänyt lainajaksoja Oxford Unitedissa, Sheffield Wednesdayssa, Rotherham Unitedissa, Wolverhamptonissa, Getafessa ja Readingissa.

Nyt Arsenal on kuitenkin tarjoamassa hänelle uutta jatkosopimusta, Evening Standard uutisoi. Martínezin nykyinen diili ulottuu kesään 2022 saakka.