Ääniviesti paljasti: Lentoturmassa kuollut Emiliano Sala ei koskaan halunnut siirtyä Cardiffiin

© Kuva: Getty Images

Ranskalaislehti L’Équipe on julkaissut Emiliano Salan vanhan WhatsApp -ääniviestin, missä argentiinalaishyökkääjä paljasti todelliset ajatuksensa Cardiff Cityyn siirtymisestä.

Nantesista hankittu Sala menehtyi tammikuussa, kun häntä ja pilottia David Ibbotsonia kuljettanut pienkone putosi taivaalta matkalla Ranskasta Walesiin. Salan ruumis löydettiin helmikuun alussa, mutta Ibbotsonin ruumis on vieläkin kateissa. Etsinnät ovat yhä täysin käynnissä, kertoo The Independent.

Sala kertoi ääniviestissään, että hänen 15 miljoonan punnan siirtonsa Nantesista Cardffiin perustui ainoastaan rahaan. Salan mukaan hän ei ollut itse kiinnostunut siirrosta, syyttäen Nantesin seurajohtaja Waldemar Kitaa rahanahneudesta.

– Eilisiltana, lähetin viestin Meissa (N’Diayelle, Salan agentti). Hän soitti minulle muutamaa tuntia myöhemmin. Me keskustelimme ja hän kertoi minulla että eilisiltana Frank Kita (Waldermarin poika) pyysi häntä soittamaan, Sala sanoi ääniviestissä.

– He puhuivat ja… he haluavat myydä minut. Cardiff on tehnyt tarjouksen. He (Nantes) ovat neuvotelleet itselleen paljon rahaa. Joten he todella haluavat minun menevän sinne. Se on totta, se on hyvä sopimus, mutta jalkapallon näkökulmasta se ei kiinnosta minua.

– Se on totta että haluaisin löytää jotain kiinnostavaa sopimusvoittoisesti ja samalla jalkapalloilun perspektiivistä, mutta aina ei voi saada molempia. Toisaalta, en halua puhua (Waldemar) Kitan kanssa, koska en halua suuttua.

– Hän inhottaa minua kun puhun hänen kanssaan kasvotusten. Ja tänään, hän haluaa myydä minut Cardiffiin, koska hän on neuvotellut minusta korkean hinnan – hän saa haluamansa rahat, vai? Hän haluaa minun menevän sinne, mutta hän ei ole edes kysynyt mitä minä haluan. Ainut asia mistä hän välittää on raha.