Man Unitedin Eric Baillylta kysyttiin kulunut Messi vai Ronaldo -kysymys – vastasi jotain ihan muuta: ”Minulle hän on yksi kaikkien aikojen parhaista”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin puolustaja Eric Bailly kertoi mielipiteensä jalkapallomaailman ehkä kysytyimpään kysymykseen.

– Jos minulta kysytään Messi vai Ronaldo? Vastaukseni on Sergio Ramos. Olen ihaillut häntä kauan. Minulle Ramos on yksi kaikkien aikojen parhaista pelaajista. Kaikilla on omat mielipiteensä, Bailly kertoo Guillem Balaguen Youtube-kanavalla.

Real Madridin keskuspuolustaja Ramos on pelannut absoluuttisella huipulla kauan. Ramos on edustanut yhtä maailman suurimmista urheiluseuroista jo vuodesta 2005. Pelattuja otteluita on kertynyt huimat 668. Maaleja puolustaja on viimeisteillyt käsittämättömät 100 kappaletta madridilaisseuralle.

– Ramos on ollut kauan isoin inspiraationi lähde. Hän on täydellinen vertailukohta minulle, Bailly sanoi.

Espanjalainen on voittanut uransa aikana viisi kertaa La Ligan, kolme kertaa Copa del Reyn ja neljä kertaa sekä Mestarien liigan että seurajoukkueiden maailmanmestaruuden.

Ramos on myös Euroopan kaikkien aikojen eniten maajoukkueotteluita pelannut pelaaja. La Rojan riveissä puolustaja on voittanut kertaalleen maailmanmestaruuden ja kahdesti Euroopan mestaruuden.

34-vuotiaan Ramosin sopimus päättyy kesällä. Manchester Unitedin on kerrottu olevan kiinnostunut tähtipuolustajan hankinnasta.

Lähde: Goal


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.