Erling Hålandin tulevaisuudesta keskustellaan lähiaikoina – Valioliigassa yksi ehdokas ylitse muiden

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmundin hyökkääjä Erling Håland keskustelee seurajohdon kanssa tulevaisuudestaan seuraavan kahden viikon aikana, kertoo Sky Sports, jonka mukaan Manchester City on kilpailussa etusijalla, jos norjalaistähti päättää siirtyä Valioliigaan.

Hålandilla, 21, on sopimuksessaan 75 miljoonan euron ulosostoklausuuli, joka astuu voimaan ensi kesänä, ja useat Euroopan suurseurat tarkkailevat hänen tilannettaan.

Dortmundin seurajohtaja Sebastian Kehl sanoi viime viikolla, että seura istuu Hålandin kanssa keskustelemaan ”tulevina viikkoina” ja lisäsi, että ”olisi hyvä, jos päätös ei venyisi ikuisesti.”

Hålandin agentti Mino Raiola taas sanoi viime kuussa pitävänsä todennäköisenä, että hänen asiakkaansa vaihtaa maisemaa ensi kesänä. Raiola mainitsi Cityn yhtenä mahdollisista siirtokohteista.

– Hän voi ottaa ja ottakin seuraavan askeleen. Bayern, Real, Barcelona, City – nämä ovat ne suuret seurat, joihin hän voi mennä. City on voittanut mestaruuden viisi kertaa viime vuosina, paljon useammin kuin [Manchester] United, sanoi Raiola SPORT1:n haastattelussa.

City yritti viime kesänä värvätä Sergio Agüeron korvaajaksi Harry Kanen Tottenhamista, muttei onnistunut Englannin maajoukkuekapteenin hankinnassa.

Håland on pelannut tällä kaudella Dortmundissa 17 ottelua tehden niissä yhteensä 19 maalia ja syöttäen kuusi.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.