Jürgen Kloppilta hyviä uutisia – Liverpoolin luottopelaaja kuntoutunee Mestarien liigan finaaliin

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp uskoo, että keskikenttäpelaaja Fabinho ehtii toipua loukkaantumisestaan Mestarien liigan finaaliin.

Fabinho, 28, joutui tiistaina loukkaantumisen takia jättämään kesken sarjaottelun Aston Villaa vastaan, ja jatkotutkimuksissa selvisi, että hän venäytti takareitensä.

Liverpool kohtaa kauden viimeisessä ottelussaan Real Madridin Mestarien liigan finaalissa 28. toukokuuta Pariisissa. Sitä ennen Liverpool pelaa vielä Chelseaa vastaan FA Cupin finaalissa sekä Southamptonia ja Wolverhamptonia vastaan Valioliigassa.

– Hän palaa ehdottomasti [Mestarien liigan] loppuotteluun, sanoi Klopp lehdistötilaisuudessaan Liverpoolin sivujen mukaan.

– Hän on täysin kunnossa. Fab on ammattilainen. Hän ei tietenkään ollut iloinen siitä (loukkaantumisesta), se on selvää, mutta hän otti sen vastaan ja hän taistelee jo aikaa vastaan.

– Se ei riitä, että on kunnossa perjantaina ennen finaalia. Hänen pitäisi olla kunnossa tiistaina tai keskiviikkona tai jotain sellaista, ja me teemme töitä sen eteen ja olemme erittäin positiivisia sen suhteen, että niin tapahtuu.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.